fbpx

Kiropraktor i Bærum

Vi har den siste tiden registrert økt etterspørsel etter kiropraktor i Bærum-området og har dermed supplert vårt helsetilbud med Kiropraktor i Bærum – Håvard Tønnessen.

 

Litt om Håvard Tønnessen

Håvard Tønnessen er utdannet kiropraktor, med bachelor og mastergrad fra Macquarie University i Australia. Etter utdannelsen har han opparbeidet seg klinisk erfaring fra flere klinikker i både inn- og utland.

Kiropraktoren har flere års erfaring med behandling av nakkemidtrygg og korsryggplager hos pasienter i alle aldre. I tillegg til behandlingen av muskel og skjelettsystemet har han svimmelhet og hodepine som spesialområdet. Håvard blir ofte sitert i mediene, der han bla. har uttalt seg som ekspert innenfor Krystallsyke/BPPV.

Etter endt utdannelse, har Håvard etterutdannet seg med flere kurs innen Gonstead behandlingsmetode, funksjonell neurologi og idrettskiropraktikk (FICS). Denne kunnskapen bruker han til å tilpasse behandlingen best mulig, til den enkelte pasients plager.

Håvard er tidligere håndballspiller på toppnivå i Norge og er veldig interessert i styrketrening, utholdenhetstrening, og skadeforebyggende trening. Idrettsbakgrunnen har også gitt lang erfaring med behandling av idrettsskader, og han har vært en del av behandlingsapparatet til flere håndball-lag.

Videreutdannelse gjennom FICS (The International Federation of Sports Chiropractic), har gitt Håvard kompetansen til å være en del av behandlingsapparatet under OL og VM.