fbpx

Kiropraktor i Bærum

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi har den siste tiden registrert økt etterspørsel etter kiropraktor i Bærum-området og har dermed supplert vårt helsetilbud med Kiropraktor i Bærum – Håvard Tønnessen.

Litt om Håvard Tønnessen..

Håvard Tønnessen er utdannet kiropraktor, med bachelor og mastergrad fra Macquarie University i Australia. Etter utdannelsen har han opparbeidet seg klinisk erfaring fra flere klinikker i både inn- og utland.

Kiropraktoren har flere års erfaring med behandling av nakkemidtrygg og korsryggplager hos pasienter i alle aldre. I tillegg til behandlingen av muskel og skjelettsystemet har han svimmelhet og hodepine som spesialområdet. Håvard blir ofte sitert i mediene, der han bla. har uttalt seg som ekspert innenfor Krystallsyke/BPPV.

Etter endt utdannelse, har Håvard etterutdannet seg med flere kurs innen Gonstead behandlingsmetode, funksjonell neurologi og idrettskiropraktikk (FICS). Denne kunnskapen bruker han til å tilpasse behandlingen best mulig, til den enkelte pasients plager.

Håvard er tidligere håndballspiller på toppnivå i Norge og er veldig interessert i styrketrening, utholdenhetstrening, og skadeforebyggende trening. Idrettsbakgrunnen har også gitt lang erfaring med behandling av idrettsskader, og han har vært en del av behandlingsapparatet til flere håndball-lag.

Videreutdannelse gjennom FICS (The International Federation of Sports Chiropractic), har gitt Håvard kompetansen til å være en del av behandlingsapparatet under OL og VM.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=»BESTILL TIME HOS HÅVARD» color=»blue» i_icon_fontawesome=»fa fa-calendar» link=»url:https%3A%2F%2Ftimebestilling.aspit.no%2F%23%2Fp2154%2Fservices%2F6%2Fappointment|title:Bestill%20time%20hos%20H%C3%A5vard|target:%20_blank|» add_icon=»true»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid gap=»15″ grid_id=»vc_gid:1501758956275-94cdc8fb-92f2-9″ include=»10369,10380,10385″ css=».vc_custom_1501758210352{padding-top: 10px !important;}»][/vc_column][/vc_row]