fbpx

Kinesiotaping

Kinesiotaping

Kinesio-taping er en rehabiliterende tapeteknikk som er designet for å støtte kroppens naturlige helingsprosess. Ved Høvikklinikken benytter vi denne metoden for å tilby våre pasienter en effektiv behandling som både styrker og støtter muskulaturen, samtidig som den gir nødvendig stabilitet til leddene.

Hvorfor velge Kinesio-Taping?

  • Støtter Muskulatur: Den spesifikke elastisiteten i tapen bidrar til å løfte huden og på den måten redusere trykket på underliggende vev. Dette kan bidra til å redusere smerte og forbedre blodsirkulasjonen i det aktuelle området.
  • Bevarer Bevegelsesfrihet: En av de mest bemerkelsesverdige fordelene med kinesio-taping er at den gir støtte og stabilitet uten å begrense leddenes bevegelsesutslag. Dette betyr at pasienten kan fortsette å bevege seg naturlig, selv med tapen på.
  • Langvarig Virkning: Tapen kan sitte på huden i flere dager, noe som gir kontinuerlig støtte og lettelse gjennom hele helingsprosessen.

Hvem kan ha nytte av Kinesio-Taping?
Denne tapemetoden kan være gunstig for individer som opplever muskulære smerter, betennelser, eller leddproblemer. Det er også effektivt for idrettsutøvere som ønsker å forhindre skader eller forbedre ytelsen ved å opprettholde optimal muskel- og leddfunksjon.

Ved Høvikklinikken har vi kvalifiserte terapeuter som er opplært i kinesio-taping teknikker og er klare til å vurdere hvordan denne behandlingen kan være til nytte for deg.

Bestill time

Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.
Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt vår online timebestilling

Hvordan kan vi hjelpe?

Telefon: 67 53 20 51
Mail: info@hovikklinikken.no
Adresse: O.H Bangsvei 17, Høvik

Klinikk:
Mandag-Torsdag: 08 – 20
Fredag: kl. 08 – 19
Lørdag: kl. 10 – 15

Telefon:
Mandag-Fredag: 09 – 17

Lurer du på noe?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.