fbpx

Personlig trener

Oppretthold motivasjonen med personlig trener

Personlig trener på Høvikklinikken

Våre personlige trenere er klare til å lede deg på veien mot dine helse- og treningsmål. Med en unik beliggenhet på Høvik i Bærum, kombinerer vi det beste av personlig oppmerksomhet og fasiliteter.

Personlig trenere med erfaring fra idrett
Hos oss finner du personlige trenere som ikke bare er sertifiserte fysioterapeuter, men som også har verdifull erfaring fra toppidrett. Dette gir oss en dypere forståelse av kroppens potensial og hvordan vi best kan utnytte dette for å oppnå optimale resultater. Våre trenere bruker sin toppidrettsbakgrunn til å skape tilpassede treningsprogrammer som er vitenskapelig funderte og skreddersydd til hver enkelt klient.

Intimt og yopp utstyrt treningssenter
Glem store, upersonlige treningssentre. Vårt treningssenter på Høvik er designet for å være intimt og innbydende, slik at du kan trene i fred og ro med fullt fokus på dine øvelser. Vi er stolte av å tilby det ypperste av treningsutstyr – moderne, rent og alltid i topp stand for å sikre at din treningserfaring er både trygg og effektiv.

Moderne tilnærming
Teknologi og treningsmetoder utvikler seg stadig, og vårt treningssenter holder tritt med de siste trendene innen personlig trening. Vi er forpliktet til å benytte de mest oppdaterte metodene og verktøyene for å sikre at din tid hos oss gir maksimal uttelling.

Fysioterapi som grunnutdanning
Våre personlige trener er utdannet fysioterapeuter med flere års erfaring innen toppidrett. Uansett om du er ute etter å forbedre din generelle helse, komme i toppform, eller rett og slett finne glede i bevegelse, vil våre trenere tilrettelegge for dette.

Personlige treningsprogrammer
Lages med utgangspunkt i din helsehistorikk og målsetting.
Rehabilitering og skadeforebygging: Takk være vår fysioterapeutbakgrunn, er vi eksperter på å bygge opp igjen styrke og funksjonalitet post-skade.

Ytelsesforbedring
For idrettsutøvere som ønsker å ta sin prestasjon til neste nivå.

Bestill personlig trener

Våre personlige trenere er fysioterapeuter som har videreutdanning og kurs innenfor trening. Alle har også bakgrunn innenfor idrett på toppnivå. 

Priser:

  • PT-time (45 min): kr 900
  • 5 klipp: kr 4250
  • 10 klipp: kr 8000
  • 20 klipp: kr 15 000
personlig trener og fysioterapeut Sandra Viksjø på Høvikklinikken i Bærum.

Hvordan kan vi hjelpe?

Telefon: 67 53 20 51
Mail: info@hovikklinikken.no
Adresse: O.H Bangsvei 17, Høvik

Klinikk:
Mandag-Torsdag: 08 – 20
Fredag: kl. 08 – 19
Lørdag: kl. 10 – 15

Telefon:
Mandag-Fredag: 09 – 17

Lurer du på noe?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.