fbpx

Team Høvikklinikken oppsummerer vinteren

Mye spennende har skjedd med utøverne fra Team Høvikklinikken

Det har vært en svært spennende sesong for mange av utøverne på Team Høvikklinikken. Teamet har vist gode plasseringer og kan med god samvittighet legge skiene på hylla for sesongen.

Skicross-kjører Henrik Lunde ble Norgesmester

Henrik Lunde (23) avsluttet sesongen sterkt og tok med seg gull-medalje i årets Norgesmesterskap i Skicross. Rennet ble avholdt Lofsdalen (Sverige) i midten av april. Henrik sier selv han er godt fornøyd med kjøringen og ser frem til å satse mot VM-medalje til kommende vinter. Henrik har også tatt gull i Europa-cup denne sesongen.

Freeski-kjører Sandra Eie ble tildelt plass på Freeski-landslaget

Sandra Eie (22) fikk debutere i verdenscupen denne vinteren og har nå blitt tatt ut på landslaget i Freeski. Dessverre var hun uheldig på WC i USA og røk et korsbånd på trening. Hun bruker derfor store deler av tiden sin på rehablitering og får god hjelp av både Høvikklinikken og Olympiatoppen.

Når tror du at du kan være tilbake på ski igjen?

Opptreningen har så langt gått veldig bra. Med den progresjonen jeg har nå, vil jeg være tilbake på ski allerede i høst ifølge fysioterapeutene mine.

Langrennsløper Sindre Tungesvik avslutter karrieren sin etter et supert treningsopphold i New Mexico

Sindre har tilbrakt vinteren sin på University of New Mexico og har med det fått mange mil på både rulleski og snø. Han kan vise til flere gode resultater i konkurranser fra oppholdet. Han syntes selv dette var en flott avslutning på en lang og givende karriere som profesjonell langrennsløper.

Ikke alle er ferdige med sesongen sin..

Triatlet Hans Christian Tungesvik har allerede begynt sesongen sin med 2 IRONMAN 70.3 – konkurranser. Konkurransene fant sted i Barcelona og Kraichgau og Hans Christian er godt fornøyd med tidene. Store mengder trening og tett oppfølgning fra fysioterapeutene og kiropraktorene på Høvikklinikken gjør det mulig for han å konkurrere mot de aller beste i verden. Sesongen første hovedmål er fulldistanse i Haugesund 01. juli.

Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.

Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt online timebestilling.