fbpx

Team Høvikklinikken hanker inn 3 gull i Europacupen!

Bra start på sesongen for skicross-kjører Henrik Lunde

Henrik Lunde (23) beviser nok en gang at hard trening gir resultater. Han har brukt mye tid på barmark og fått god veiledning av fysioterapeutene på Høvikklinikken, i tillegg til Landslaget (Sverige og Norge). I januar kom han nemlig helt til toppen av pallen i Europacupen som ble avholdt i Lenk (Sveits).

Hvordan føles det å ta sin første seier i Europacup? 

Det var utrolig gøy. Jeg hadde en god følelse før konkurransen etter mange bra treninger. Seieren gir meg god selvtillit og motivasjon for resten og kommende sesong. Nå satser jeg mot VM neste sesong.

Ikke den eneste fra Teamet med Euroacup-gull

Freeski-kjører Sandra Eie (22) kjørte inn hele 2 (!) gull i Europacupen Slopestyle som ble avholdt i Kitzsteinhorn før jul. Dette ga hun muligheten til å debutere i hele 3 World-Cups (Front Remou, Aspen og Mammoth) før hun uheldigvis røk korsbåndet på trening før konkurransen i Mammoth. Hun er fornøyd med å kunne debutere i World-Cup men naturlig nok veldig skuffet over skaden hun pådro seg.

Hvordan er motivasjonen din etter å ha røket korsbåndet?

Motivasjonen min er bedre enn aldri før tiltross for at jeg har pådratt meg en skade med lang rehab. Jeg er happy med å kunne debutere i World-Cup og er veldig klar for å komme sterkere tilbake. Nå får jeg god oppfølgning av terapeutene på Høvikklinikken som hjelper meg med å komme raskt tilbake.